Járműkövetés? Köszönöm nem érdekel!

Járműkövetés? Köszönöm nem érdekel! Ki mondja ezt?
  • akinek nincs gépjárműparkja
  • aki nem ismeri a GPS járműkövetési szolgáltatást
  • az aki érdekelt abban, hogy ne tűnjenek fel azok a hibák, amik kiderülnének GPS nyomkövetéssel
  • akinek korábban rossz tapasztalatai voltak egy gagyi piacromboló céggel


Ha nincs céges járműflottája (akár egy-két autós is) tényleg nincs oka járműkövetésről beszélni, de ha van mondjuk vezetői autó akkor ami a nagyobb értékű autóknál szóba kerülhet témánkkal kapcsolatosan az a GPS gépjárművédelem. Ennek majd szentelek egy külön bejegyzést hamarosan.

Ha van, de nem ismeri a szolgáltatást érdemes átolvasnia ezt a blogot vagy használja a Google keresőt. Számos információt találhat rajta a témával kapcsolatban. Érdemes végignézni, majd meghallgatni a jobb cégek értékesítőit (most hazabeszélek), megdöbbentő megtakarítási számokkal fog szembesülni.

A harmadik csoportról nem szeretnék bővebben nyilatkozni, ők azok akik ismerik ugyan a GPS járműkövetést, de nem kívánnak tenni a cég érdekében, nem ismerik a lojalitás fogalmát, és nem motiváltak vagy kompetensek a pozitív döntésben. Kommentnek csak annyi, hogy mi értékesítők igyekszünk megtalálni azokat az embereket a cégnél, akik kompetensek egy ilyen döntés meghozatalában.

És végül azok, akik csalódtak járműkövetési rendszerükben. Utálom a gagyi járműkövető cégeket, hiszen ugyanúgy azt hirdetik magukról, hogy aztán ők hű meg ha, de minden a szerződés aláírásáig tart, utána viszont kiderülnek a hibák, hogy nem jó a rendelkezésre állás, vagy a térkép, vagy drága volt, vagy bár nincs havidíj de azért havonta x, meg y, és hogy higgyék el jó a régi –amúgy már idejétmúlt- pl üzemanyag mérési eszköz. És a vásárló meg csalódik, és nem csak bennük, hanem az egész járműkövetésben. Mert ő megtakarítani szeretett volna ehelyett kiadott egy rakás pénzt. Ha túl vagy egy ilyen „csalódáson” keress meg, szólj hozzá bátran cikkemhez. Hátha találunk valóban kedvező megoldást.

Ha még előtte vagy és választani szeretnél mindenképpen kérdezz rá a legfontosabbakra:
Havidíjak belföldön és külföldön, üzemzavarok leszakadások valós rendelkezésre állás, fejlesztési lehetőségek egyedi igények alapján, a cég megbízhatósága múltja és referenciái, térkép pontossága, járműkövetési funkciók, és a legfontosabb, hogy milyen pontokon fogsz megtakarítást elérni.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Kedves Járműkövető!

Tetszik a blog, és ebben a cikkben nagyon magamra ismertem. Korábban sokáig dolgoztunk- mit dolgoztunk, küzdöttük- egy járműkövető rendszerrel, a probléma igen sokrétű volt, nem volt jó a szoftver, és igen bonyolult volt a munkafolyamat is. Szerettünk volna egyedi fejlesztést kérni, mert sokkal könnyebbé vált volna az adminisztráció, de mindig csak falakba ütköztünk. Nem vagyunk pesti cég, és bár nem vagyunk messze a fővárostól mindig probléma volt felvenni a kapcsolatot a céggel. Aztán eljutottunk a tárgyalásokig. Elmondtuk mit szerettünk volna, szerintünk nem lett volna olyan extra kérés. Időt kértek, egy hónapig nem történt semmi, még választ sem kaptunk. Mikor hívogatni kezdtük a céget sosem kaptunk választ, vagy nincs bent akit hívtunk, vagy beszéltünk vele, de még ő sem kapott választ. Közel két és fél hónap múlva megkaptuk, egy horror árat és egy 4 hónapos fejlesztési munka várakozó idejének felvázolását. Na itt már elegünk volt. Elkezdtük utálni a járműkövetési rendszert, rendszereket. Hívogattak ugyan különböző cégek hogy váltsunk, de mindenkit elzavartunk, mert nem hittük el az előnyöket. Aztán nagy szerencsénkre felvettünk egy új kollégát az irodába, ő előtte egy nagy cigis cég flottájánál dolgozott. Megnézte hogy hogy is kéne dolgoznia, majd megkérdezte hogy ezt a rendszert mennyire gondoljuk komolyan. Nem értettük a kérdést. Elmagyarázta, hogy ennél van jobb, sőt! Ennél szinte csak jobb van. Körbenéztünk a piacon, több céget meghallgattunk, árakat kértünk be. Ennek már több mint egy éve. Azóta másik járműkövetést használunk. Rengeteg flottakövetési funkciója van, jelentősen felgyorsította az eddigi bonyolult adminisztrációs munkát, nagyon boldogok vagyunk vele, minden várakozásunkat felülmúlta. És mi lett pont az "i" betűn? Hogy mi lett a fejlesztési igényünkel? A rendszer alapból tudta, nem is kellett plusszba horror árat fizetni érte, sőt az üzemeltetés is olcsóbb lett. Üzenem mindenkinek, akinek negatív tapasztalata van, hogy ne higyje el, hogy ez van, és a járműkövetés egy nyűg. Inkább kezdjen keresgélni a neten, kérjen tárgyalást, hogy átélje azt a megkönnyebbülést amit nekünk a járműkövetési rendszer leváltása okozott.
Üdvözlettel: Kovács Gábor