Mi alapján válasszunk nyomkövetést flottánkba?

A kérdés bonyolult, de mégis nagyon egyszerű. Először azt a kérdést tegyük fel magunknak, hogy kiadni vagy megspórolni akarunk rengeteg pénzt. Durván hangzik, javaslom kételkedjen, és olvasson tovább.
Léteznek olyan szolgáltatók akik azt hirdetik nincs havidíj. Elhisszük? Ha esetleg van ilyen akkor jelentkezzen nálam, üzemeltetheti a telefonomat. A nincs havidíj ugyanis azt jelenti, hogy nem ők számlázzák. De attól még van. Ellenben beruháztatják az ügyfelet rengeteg költséggel, szerverrel jogokkal stb. Akkor is kételkedjünk! Kérjünk megtakarítási tervet, és számoljunk mikor is térül meg ez nekünk.

A legdrágább biztos a legjobb? Ez az elv már rég megdőlt. Legalábbis csalódtam már benne nem is egyszer. Sokkal fontosabb, hogy a termék ára az értékkel egyezzen. Sőt a legjobb, ha az árszint kedvező és a legtöbb flotakövetési funkciót adja.

Ilyen nincs!!!!!!!!! Kiáltaná most magában legszivesebben...

De hadd tájékoztassam örömmel, lehetséges. Van olyan flottakövetési szolgátató, aki kedvező áron kínálja piacvezető innovatív és megbízható termékét.

Nem egyszer került már szóba itt a blogon, de nem lehet elégszer hangsúlyozni, a GPS nyomkövetés ma már jóval többet jelent annál, hogy tudjuk hol van az autó. Minél több valós információt tudunk róla annál több felesleges kiadást ismerhetünk fel.

Mik a legfontosabb ismérvek? Mi alapján válasszon flottakövetési szolgáltatót?

Fontosak a havi átalánydíjak?
Hogy ne legyenek leállások, üzemzavarok?
Hogy a flottakövetési szolgáltató rugalmasan tudjon együttműködni igényeivel?
Hogy sok flottakövetési funkciót kínáljon amivel sokat takaríthat meg?
Hogy a legfejlettebb technológiákat használja, a pontosabb adatokért?
Hogy térképe pontos legyen?
Hogy megbízható legyen?
Hogy regionálisan tatsák önnel a kapcsolatot?

Bátran kérje számon a tárgyalások során, hogy tudja mire számíthat.

Nincsenek megjegyzések: